SZERVIZ-KOORDINÁCIÓ

A CÉGAUTÓK JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA – HAVONTA EGY SZÁMLA A TELJES FLOTTÁRA

Minden javítással és karbantartással
járó feladatot leveszünk a válláról!

Az autók szervizelését az egész országot lefedő alvállalkozói hálózatunkkal végezzük, ezért általában jelentősen kedvezőbben tudjuk ellátni az egyes eseményeket, mintha azokat az ügyfeleink saját maguk szervezik. Az összehasonlítást is el tudjuk végezni, egy múltbeli szervizeseményük kidolgozásával.

Bízza ránk teljes egészében a
javításokat és a karbantartásokat!

Minden szervizgondot leveszünk a válláról. A munkákat mi rendeljük meg, mi ellenőrizzük, és mi fizetjük ki. A javítás-karbantartásnak nincs átalánydíja, havonta elszámolunk a kifizetett számlákkal. Vállajuk, hogy begyűjtjük az Önök felől érkező javítási, illetve karbantartási igényeket.

Az Önök kollégái – az autóhasználók vagy a flottafelelős – így minden egyes kérdéssel, igénnyel cégünk szervizkoordinátorát kereshetik. Szervizkoordinátorunk a hiba vagy karbantartási igény jellegétől függően a megfelelő szervizzel egyeztet időpontot és megrendeli a szolgáltatást.

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve az autókat hivatalos gyári képviselet szervizekben vagy a gyártól független szervizekben látjuk el.

Az Európai Unió Bizottságának rendelete alapján 2010 júniusától az egyes autógyártók által adott garancia megmarad akkor is, ha a garancia feltételéül szabott kötelező szervizeket nem hivatalos gyári képviselet szervizében végeztetik el, mindössze számlákkal kell tudni igazolni, hogy a gyár által előírt minőségű alkatrészek kerültek beépítésre. Ezt kihasználva cégünk jelentős megtakarítást tud elérni. Természetesen az Ügyfél igényeit maximálisan figyelembe véve választjuk ki a megfelelő szervizmegoldást.

Az Önök kapcsolattartója minden autóval kapcsolatos problémájukat megoldja, célunk hogy jó gazda módjára végeztessük el a felmerült javításokat. A megtakarításokról, illetve az elkerült többletköltségekről, azaz az Önök megtakarításáról félévente összegző jelentést készítünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A szolgáltatáselemek mindegyike opcionális, mi az Önöknek megfelelő összetétellel fogunk szolgáltatni.

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

ÚTSEGÉLY-SZOLGÁLAT

CSEREAUTÓ-SZOLGÁLTATÁS

GUMIABRONCS- MENEDZSMENT

BIZTOSÍTÁS ÉS KÁRÜGYINTÉZÉS

KÖLTSÉGKONTROLL ÉS RIPORTOK