CSAPATUNK

Ön vezessen, a többi a mi dolgunk.

Cégünk, a Flexfleet Zrt. vállalati gépjármű flották kezelésével és finanszírozásával foglalkozik.

A Flexfleet Zrt. tulajdonosai és munkatársai multinacionális vállalatoknál szerzett több éves flottakezelői gyakorlattal rendelkeznek, ugyanakkor a multinacionális flottakezelők üzleti modelljeivel ellentétben szolgáltatásainkat nagymértékben az Ön igényeire szabjuk. Proaktívan részt veszünk a teljes folyamatban, a beszerzéstől kezdve az autópark kezelésén át a transzparens riportolásig.

Ügyfeleink főként 5-100 autót üzemeltető cégek a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig, akiknek fontos az átlátható gépjárműmenedzsment, a folyamatos rendelkezésre állás és mobilitás. Mi minden területen nagyfokú rugalmassággal állunk rendelkezésükre.

Szolgáltatásaink a gépjármű kiválasztásától az üzemeltetésen át, az esetlegesen felmerülő káresemények és javítások szervezéséig rendkívül széles skálán mozognak annak érdekében, hogy Önnek a vezetés valóban gondtalan élmény legyen. Amennyiben saját tulajdonú autóval rendelkezik és flottakezelőt keres, kattintson ide, ha a tartós bérlet érdekli, itt találja szolgáltatásunk leírását.