ELEKTROMOS AUTÓK

ELEKTROMOS AUTÓ KÍNÁLATUNK

Az elmúlt években Magyarországon is hatalmasat robbant az elektromos autók piaca, amely több tényezőnek is betudható. Az állami támogatások mellett a kereslet növekedését befolyásolta az üzemanyagárak emelkedése, a hagyományos autók drágulása, a zöld autók után járó adókedvezmény, de szerepet játszik benne a formálódó céges környezettudatosság is.

A fenti tendenciákhoz és a technológiai fejlődéshez kapcsolódva a hazai üzleti szféra szereplői közül egyre többen fontolgatják vagy lépik meg az elektromos és plug-in hibrid gépjárművek használatát, tartós bérletét.

HA ÖN IS FLOTTÁJA ZÖLDÍTÉSÉN GONDOLKODIK, MI AZ ALÁBBIAKAT KÍNÁLJUK CÉGÉNEK:

  • Amennyiben elektromos vagy plug-in hibrid gépjárművek tartós bérlete mellett dönt, cégünk bármely, Magyarországon forgalmazott típus beszerzését és menedzselését vállalja.
  • Amennyiben Ön a tisztán elektromos gépjármű tartós bérlete mellett dönt, akkor évente egyszer maximum 10 napra lehetőséget biztosítunk arra, hogy díjmentesen kategória azonos belső égésű autóra cserélje elektromos autóját. Ezzel szeretnénk támogatást nyújtani arra az esetre, amikor az elektromos autó nem feltétlenül a legmegfelelőbb választás (például nyaralás, síelés stb).

Az elektromos autókkal kapcsolatos trendekről, újdonságokról, a magyarországi töltési lehetőségekről itt olvashat bővebben. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal vagy töltse ki a lenti űrlapot és visszahívjuk!

Elérhetőségeink

Bagi Gábor

Értékesítési menedzser

Mobil: +36 30 160 1615
E-mail: gabor.bagi@flexfleet.hu

Rusóczki Árpád

Értékesítési menedzser

Mobil: + 36 30 124 2452
E-mail: arpad.rusoczki@flexfleet.hu

Kérjen díjmentes konzultációt

Ha szeretne többet tudni, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, hamarosan visszahívjuk!

Döntése megkönnyítése érdekében kollégáinktól személyes találkozót is kérhet.