ELEKTROMOS AUTÓK

A LEGÚJABB TRENDEK

Iparági előrejelzések szerint 2030-ra minden harmadik eladott új autó elektromos lesz, ezen belül is teret hódítanak a tisztán elektromos autók. A trendek nemcsak az EU-ban, de hazánkban is ebbe az irányba mutatnak, hiszen 2020-ban rekord mértékben nőtt az alternatív hajtású autók forgalomba helyezése.

A fenti tendenciákhoz és a technológiai fejlődéshez kapcsolódva a hazai üzleti szféra szereplői közül egyre többen fontolgatják vagy lépik meg az elektromos és plug-in hibrid gépjárművek használatát, tartós bérletét.

Ha Ön is flottája zöldítésén gondolkodik, mi az alábbiakat kínáljuk cégének:

  • Meglévő vagy leendő szerződő ügyfeleink részére elektromos autóink tesztvezetés céljából kipróbálhatóak. Nálunk nem egy órára vagy egy napra kapja meg a tesztautót, hanem minimum egy hétre!
  • A tesztvezetés során lesz ideje kitapasztalni, milyen vezetési élményt nyújt egy elektromos autó, hogyan tölthető és milyen költségekkel jár.
  • Amennyiben végül elektromos vagy plug-in hibrid gépjárművek tartós bérlete mellett dönt, cégünk bármely, Magyarországon forgalmazott típus beszerzését és menedzselését vállalja.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!