KÖLTSÉGKONTROLL ÉS RIPORTOK

SZERETNE ÁTLÁTHATÓ JELENTÉSEKET KAPNI FLOTTÁJÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL?

Költségkontroll – teljes elszámolás, havonta egy számlában az összes költség

Az egyes szervizfeladatok minőségi elvégzéséért Önök felé cégünk felel.

Így ellenőrizni tudjuk, hogy egy javítás szükségszerű-e, és ha igen, akkor megfelelő áron végzik-e el azt. A bonyolultabb és jelentősebb javításoknál Önökkel konzultálva, alternatívákat kínálva közösen döntjük el, hogy milyen javítási megoldást választunk.

A javítási számlákat cégünk fogadja be a szerviz-alvállalkozóktól, mi ellenőrizzük, és mi egyenlítjük ki őket. Havonta egyszer, egy számlába összegyűjtve számlázzuk tovább Önöknek az autóikkal kapcsolatban felmerült összes költséget, így Önöknek havonta csak egy számlát kell feldolgozniuk – egy partnertől. Igény esetén események tételeit egy táblázatban a számla mellékleteként küldjük Önöknek. Ez utóbbit Excel formátumban is meg tudjuk küldeni. Igény esetén az összes beszállítói szervizszámlát fénymásolatban, vagy szkennelve elektronikusan meg tudjuk küldeni Önöknek, utólag is.

Vállaljuk, hogy a továbbszámlázott szerviztételek mellett megadjuk, hogy ha nem rendeltetésszerű használat eredménye egy meghibásodás.

Riportok

Minden eseményről és költségről kimutatásokat tudunk készíteni flottakezelő szoftverünk segítségével.

Professzionális IT-rendszerünk segítségével – egyedi kérések alapján – gyakorlatilag bármilyen riportot el tudunk készíteni flottájával kapcsolatban, legyen szó szervizköltségekről, töréskárokról, futásteljesítményről, szerviztörténetről, műszaki- vizsga-lejáratokról, gumik kopásállapotáról, korábbi számlákról stb. Riportkészítésünk célja hogy támogassuk Ügyfelünk azon munkatársát, aki a menedzsment előtt azt hivatott bemutatni, hogy az autók üzemeltetése kézben van tartva.

A bármilyen múltbeli eseményre vagy költségre kiterjedő riportokat munkatársaink készítik el Önöknek.

Készek vagyunk rendszeres időközönként előre definiált riportokat küldeni Önöknek. Rendszeres riport igényeiket a jövőben is jellemzően személyes találkozóink során mérnénk fel. Egyedi riportokat egy munkanapos vállalási idővel készítünk.

Riportjaink könnyen áttekinthető, ugyanakkor részletes adatokat tartalmaznak az autók üzemeltetéséről és az ezzel kapcsolatos költségekről.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A szolgáltatáselemek mindegyike opcionális, mi az Önöknek megfelelő összetétellel fogunk szolgáltatni.

SZERVIZ-KOORDINÁCIÓ

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

CSEREAUTÓ-SZOLGÁLTATÁS

GUMIABRONCS- MENEDZSMENT

BIZTOSÍTÁS ÉS KÁRÜGYINTÉZÉS

ÚTSEGÉLY-SZOLGÁLAT