KIK VAGYUNK

Flexfleet Zrt.

Flottakezelés és finanszírozás az Ön cégére szabva

A Flexfleet Zrt. tulajdonosai és munkatársai multinacionális vállalatoknál szerzett több éves flottakezelői gyakorlattal rendelkeznek, ugyanakkor a multinacionális flottakezelők üzleti modelljeivel ellentétben szolgáltatásainkat nagymértékben az Ön igényeire szabjuk. Mi nem egy szervizlistát adunk ügyfeleink kapcsolattartójának, hanem aktívan, sőt proaktívan részt veszünk az autópark-kezelésben.

Tevékenységünk célja, hogy az autókkal kapcsolatos feladatok egyszerűbbek, kényelmesebbek, a költségek pedig alacsonyabbak legyenek az Önök számára.

Ügyfeleink főként 5-50 autót üzemeltető cégek a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig, akiknek fontos az átlátható gépjárműmenedzsment, a folyamatos rendelkezésre állás és mobilitás. Mi minden területen nagyfokú rugalmassággal állunk rendelkezésükre.

Szolgáltatásaink a gépjármű kiválasztásától az üzemeltetésen át, az esetlegesen felmerülő káresemények és javítások bonyolításáig rendkívül széles skálán mozognak annak érdekében, hogy Önnek a vezetés valóban gondtalan élmény legyen. Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Mottónkhoz híven:

Ön vezessen, a többi a mi dolgunk!

A beszerzéstől kezdve az üzemeltetésen keresztül a havi riportokig, bármiben számíthat ránk. Önt is szeretettel várjuk ügyfeleink közé!

Felmerülő kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésére!