GUMIABRONCS-MENEDZSMENT

GUMIABRONCS-MENEDZSMENT – MINDIG A MEGFELELŐ GUMIABRONCS A MEGFELELŐ HELYEN

Szabaduljon meg a gumicsere és -tárolás gondjaitól!

Idő- és pénzveszteség, ha a szezonális gumicsere esedékességekor derül ki, hogy kopottak az abroncsok. Kerülje el a veszteségeket gumiszolgáltatásunk segítségével!

Elvégezzük a kerekek tárolását, a tavaszi-őszi kerékcseréket és szezononkénti jelentés készítését a gumiabroncsok állapotáról.

A szezonon kívüli abroncsokat szakszerűen tároljuk, és pontos felméréseket készítünk róluk, majd szezon előtt jelentést készítünk a tárolt gumik állapotáról. Szükség esetén javaslatot teszünk a cserélendő abroncsokra, ill. gondoskodunk azok pótlásáról. Közel 60 gumiszervizből választhat az országban, ahová kiszállítjuk az abroncsokat.

Akár felár nélkül, az Önök telephelyén elvégeztetjük a téli-nyári gumik cseréjét.

Ennek egyik feltétele, hogy a cseréket egy napra lehessen szervezni. Amennyiben a kerékcserék nem szervezhetők egy napra, partnerünk, a Gumi-Profi Kft. öt budapesti telephelyen, országosan pedig további 51 telephelyen várja kerékcserére az Önök autóit.

A szolgáltató által minden szezonális csere előtt megfelelő riporttal rendelkezünk arról, hogy melyik gumiabroncsunk milyen állapotban van. A gumik állapotáról készített riport alapján javaslatot teszünk Önöknek a cserélendő abroncsokról. Gumiabroncs-partnerünk egyben nagykereskedő is, több gyártmány importőre, így a téli és a nyári gumiköpenyeket versenyképes áron szerezzük be.

Legyen problémamentes a szezonális gumiabroncscsere télen, nyáron!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A szolgáltatáselemek mindegyike opcionális, mi az Önöknek megfelelő összetétellel fogunk szolgáltatni.

SZERVIZ-KOORDINÁCIÓ

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

CSEREAUTÓ-SZOLGÁLTATÁS

KÖLTSÉGKONTROLL ÉS RIPORTOK

BIZTOSÍTÁS ÉS KÁRÜGYINTÉZÉS

ÚTSEGÉLY-SZOLGÁLAT