CSÖKKENTSE FLOTTAKÖLTSÉGEIT

Egyszerű és gazdaságos flottaüzemeltetés

Célunk, hogy a cégautókkal kapcsolatos feladatok egyszerűbbek, kényelmesebbek, a költségek pedig alacsonyabbak legyenek az Önök számára.

Az autók szervizelését az egész országot lefedő alvállalkozói hálózatunkkal végezzük, ezért általában jelentősen kedvezőbben tudjuk ellátni az egyes eseményeket, mintha azokat az ügyfeleink saját maguk szervezik. Az összehasonlítást is el tudjuk végezni, egy múltbeli szervizeseményük kidolgozásával. A megtakarításokról, illetve az elkerült többletköltségekről, azaz az Önök megtakarításáról félévente összegző jelentést készítünk.

ff_fek

Az egyes szervizfeladatok minőségi elvégzéséért Önök felé cégünk felel.

Így ellenőrizni tudjuk, hogy egy javítás szükségszerű-e, és ha igen, akkor megfelelő áron végzik-e el azt. A javítás-karbantartásnak nincs átalánydíja, havonta elszámolunk a kifizetett számlákkal. Elkerülheti a túlszámlázásokat, a felesleges cseréket, felesleges eseményeket.

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve a cégautókat hivatalos gyári képviselet szervizekben vagy a gyártól független szervizekben látjuk el.

Az Európai Unió Bizottságának rendelete alapján 2010 júniusától az egyes autógyártók által adott garancia megmarad akkor is, ha a garancia feltételéül szabott kötelező szervizeket nem hivatalos gyári képviselet szervizében végeztetik el, mindössze számlákkal kell tudni igazolni, hogy a gyár által előírt minőségű alkatrészek kerültek beépítésre. Ezt kihasználva cégünk jelentős megtakarítást tud elérni.

ff_ffugeszt
ff_csereauto

Kedvező árú csereautót biztosítunk.

Egy elhúzódó javítás hosszabb autókiesést jelenthet, ezért mi a szerviz ideje alatt nagyon kedvező áron tudunk biztosítani helyszínre szállítva csereautót vagy bérautót akár egy napra is, de ha szükséges, akkor több hónapra is.

Kedvező árú autógumi-vásárlás és -csere lehetőség.

Készek vagyunk, akár felár nélkül, az Önök telephelyén elvégeztetni a téli-nyári gumik cseréjét. Gumiabroncs-partnerünk egyben nagykereskedő is, több gyártmány importőre, így a téli és a nyári gumiköpenyeket versenyképes áron szerezzük be.

Töréskár esetén ingyenes szállítás és üvegjavítás.

Bármilyen töréskár esetén az autót ingyenesen elszállíttatjuk az ország egész területéről és javítás után visszaszállíttatjuk Önöknek. Üvegkárokat az Önök telephelyén javítunk, az üvegjavítás teljesen ingyenes.

Kedvezményes üzemanyagkártyával tankolhat.

Kedvezőbb árú üzemanyag és jobban követhető üzemanyagköltségek, ezt nyújta Önnek az üzemanyagmenedzsment szolgáltatásunk.

ff_card

Felmerülő kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésére!