BIZTOSÍTÁS ÉS KÁRÜGYINTÉZÉS

BIZTOSÍTÁS ÉS KÁRÜGYINTÉZÉS – CASCO ÉS KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS

Casco és kötelező biztosítás – bízza profikra a kockázatokat!

Alkuszainkon keresztül CASCO és kötelező biztosítás konstrukciókat kínálunk és kötünk céges autó flottája számára.

A legmegfelelőbb kötelező felelősség biztosítás vagy CASCO konstrukciót szeretné kiválasztani céges autó flottája számára? Mi felmérjük igényeit, és alkuszainkon keresztül az Ön cégének igényeire szabott kötelező gépjárműfelelősség-biztosítás és CASCO mellett igény esetén GAP és poggyászbiztosítást is kínálunk, és lebonyolítjuk a szerződéskötést.

Teljeskörűen végezzük az autók kárrendezését

Szakértő kollégáink állnak az Önök gépjárművezetőinek rendelkezésére a biztosítási események zökkenőmentes ügyintézésében, hogy minél kevesebb kiesett munkaórát okozzon egy káresemény.

Függetlenül attól, hogy mi kötöttük-e a biztosításokat, vállaljuk az autók teljes körű kárrendezését is (Részletek a Szerviz menüpontban).

Önnek vagy munkatársainak egy káresemény során csak a 2 dokumentumot („kék-sárga” nyomtatvány és kárbejelentő) kell kitölteniük.

Bármilyen töréskár esetén az autót ingyenesen elszállíttatjuk az ország egész területéről és javítás után visszaszállíttatjuk Önöknek. Az üvegkárokat az Önök telephelyén javítjuk.

Az üzletmenetben ne legyen törés a javítás ideje alatt!

Önnek is fontos járműparkja folyamatos működése?

A töréskár esetén egy elhúzódó javítás hosszabb autókiesést jelenthet.  Mi megoldást kínálunk Önnek erre: kedvező áron tudunk biztosítani helyszínre szállítva csereautót vagy bérautót akár egy napra is, vagy több hónapra is. Részletek a „Csereautó-szolgáltatás” menüpontban.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A szolgáltatáselemek mindegyike opcionális, mi az Önöknek megfelelő összetétellel fogunk szolgáltatni.

SZERVIZ-KOORDINÁCIÓ

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

CSEREAUTÓ-SZOLGÁLTATÁS

GUMIABRONCS- MENEDZSMENT

KÖLTSÉGKONTROLL ÉS RIPORTOK

ÚTSEGÉLY-SZOLGÁLAT